Home

 

Alarga

Soner Sert, Turkey / Türkiye, 2018, 9’, Turkish with English and Turkish Subtitles / Türkçe ve İngilizce Altyazılı Türkçe

Jay Jay is a refugee who lives in Turkey. He walks the dogs of rich families in order to obtain a residence permit. Someone steals a dog from Jay Jay’s care. He decides to get another dog that looks very similar to the dog he lost.

Jay Jay Türkiye’de yaşayan bir mültecidir. Oturma izni almak için varlıklı ailelerin köpeklerini gezdirerek geçimini sağlamaktadır. Jay Jay’in baktığı köpeklerden biri çalınır ve Jay Jay de çalınan köpeğin yerine ona çok benzeyen başka bir köpek bulmaya karar verir.

Director Filmography/ Yönetmen Filmografi
Alarga 2018
Caretaker 2017
After 2015
Ses 2014
Baba 2014

DIRECTOR
YÖNETMEN
Soner Sert

SCREENPLAY
SENARYO
Soner Sert

YAPIMCI
PRODUCER
Soner Sert

CAST
OYUNCULAR
Raymond Ndong, Sermet Yeşil, Kayhan Berkin

CONTACT
İLETİŞİM
soner_sert17@hotmail.com

Screening Dates / Gösterim Günleri:
07.03.2019 Thursday / Perşembe 14.00 / SALT Beyoğlu
08.03.2019 Friday / Cuma 16.00 / Vault34 Yeşilçam Sineması

It will be screened within the package “Umbrella” / “Şemsiye” paketi altında gösterilecektir.