Home

A SISTER AND A BROTHER
KARDEŞLER
DA-DZMA

Jaro Minne, Belgium/ Belçika, 2019, 15’, Georgian, with English and Turkish subtitles/ Gürcüce, İngilizce ve Türkçe altyazılı

Winter. A fifteen-year-old girl in a remote Georgian village tries to get closer to her older brother, just as he decides to leave home in search for work abroad.

Kış günü. Gürcistan’ın bir köyünde yaşayan 15 yaşındaki bir kız, yurtdışında iş aramaya karar veren abisiyle yakınlık kurmaya çalışır.

Director Filmography/ Yönetmen Filmografi
A Sister and a Brother 2019
Fragments of Gabi 2016
Regarde-moi 2013
Symphonic Memories 2013
Dima 2012

DIRECTOR
YÖNETMEN
Jaro Minne

SCREENPLAY
SENARYO
Jaro Minne

YAPIMCI
PRODUCER
Jaro Minne, Tim Nash

CAST
OYUNCULAR
Dali Resuridze, Mukho Shavadze, Malkhaz Dzirkvadze
CONTACT
İLETİŞİM
sonia.bertotti@gmail.com

Screening Dates / Gösterim Günleri:

It will be screened within the package Swerve Away / Viraj paketi altında gösterilecektir.