Home

MOSAIC

MOZAİK

Imge Özbilge & Sine Özbilge, Belgium/ Belçika, 2020, 14’, Without Dialogue/ Diyalogsuz

In the oldest city of the Middle East, a Kurdish student, a Muslim musician and a Christian little girl are part of a cultural mosaic. When vicious noises bring war upon their city, a mysterious sunfish appears to save them.

Orta Doğunun en eski şehrinde, Kürt bir öğrenci, Müslüman bir müzisyen ve Hristiyan küçük bir kız, kültürel bir mozaiğin parçasıdırlar. Kötücül sesler şehre savaş getirdiğinde, gizemli bir kamer-balığı onları kurtarmak için ortaya çıkar.

Director Filmography/ Yönetmen Filmografi

Mosaic 2020
#21XOXO 2019
Camouflage 2016
Tulipa 2012
Na- Peyda 2009

DIRECTOR
YÖNETMEN

Imge Özbilge & Sine Özbilge

SCREENPLAY
SENARYO

Imge Özbilge

YAPIMCI
PRODUCER

Annemie Degryse

CONTACT
İLETİŞİM
festival@miyu.fr

Screening Dates / Gösterim Günleri:

It will be screened within the package Potluck Competition 1 / Potlaç Yarışma 1 paketi altında gösterilecektir.